Organitzen:

Media partner:

Col·laboren:


Participants

Pere Vilanova
Pere Vilanova és catedràtic de Ciència Política i de l’Administració a la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona. Ha estat membre de missions institucionals de la Unió Europea i l’OSCE i observador electoral en llocs com Bòsnia i Hercegovina, Palestina, Indonèsia, Àsia Central i Haití. Ha viatjat per l’Àsia Central, l’Índia, el Pakistan, l’Afganistan, el Kazakhstan i el Kirguizistan.

Ana M. Briongos
PAna M. Briongos és llicenciada en Física per la UB. Va estudiar llengua i literatura persa a la Universitat de Teheran i ha viscut llargues temporades a l’Afganistan, l’Iran i l’Índia. Ara escriu, és conferenciant i ajuda joves immigrants en reforç escolar com a voluntària.

Roland i Sabrina Michaud
Roland i Sabrina Michaud són fotògrafs especialitzats en Àsia, les civilitzacions de l’Islam, l’Índia i la Xina. Autors de mes de trenta llibres realitzats en cinquanta anys de viatges, son membres de les agències Akg-images i Rapho, que difonen les seves fotografies, i també de la Société des gens de lettres.



CineAsia: Enrique Garcelán i Gloria Fernández
CineAsia és una empresa de gestió cultural constituïda el 2003. El seu objectiu és la promoció del cinema i de les diferents cultures asiàtiques. L’equip està format per gent entusiasta, procedent del món del cinema, del disseny i de la comunicació.



Shreyashee Nag
Shreyashee Nag és coreògrafa i ballarina professional. Dirigeix la seva escola oficial de dansa a Barcelona i també la companyia Navtaal. D’origen bengalí, ha viatjat i presentat el seu treball a tota l’Índia i en països d’Àfrica i Europa.



Deepti Golani
Deepti Golani és diplomada en Història, Economia i Literatura anglesa per la Universitat de Rajasthan (Índia). És economista i formadora intercultural, consultora, professora i conferenciant especialitzada en el protocol de negocis a l’Índia.



Agustí Pàniker
Pàniker és director de l’editorial Kairós, escriptor, professor a la Universitat de Girona i a la Pablo de Olavide de Sevilla, i president de la Fundació Ramuni Paniker Trust. Col·labora en diferents mitjans de comunicació.



Alexis Racionero
Alexis Racionero és viatger, documentalista, escriptor, especialista en contracultura, cinema, orientalisme i viatges. També és doctor en Història de l’Art i del Cinema, professor de ioga i terapeuta Gestalt.



Mercè Escrich
Mercè Escrich és membre de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i coordinadora d’activitats i projectes de l’associació Kalavana.Art.India.bcn. Ha residit a l’Índia 22 anys, on ha après l’art tradicional del Bharatanatyam i s’ha format com a instructora de dansa i música carnàtica.



Òscar Pujol
Òscar Pujol va estudiar sànscrit (B.A., M.A.) a la Banaras Hindu University. Ha publicat diversos llibres i traduccions del sànscrit clàssic, entre ells el diccionari sànscrit-català.



Sheri Masala
Sheri Masala és la fundadora i directora del centre Masala, que promociona el cinema Bollywood i la seva música i dansa a Espanya. Va ser pionera a establir la primera escola de danses de Bollywood a Barcelona i a Madrid. Ha participat en diverses pel·lícules i programes de televisió.