Jordi Nadal

Jordi Nadal és Cònsol Honorari de la República de Corea des del 2015. Enginyer de telecomunicacions de formació, ha estat tota la seva vida professional vinculat a Andorra Telecom, on exerceix de director general des de fa nou anys.

Josep Manel Brañas

Josep Manel Brañas és professor del Màster universitari de UE-Xina, cultura i economia, professor emèrit de la UAB, becat pel CIRYT per investigar el “miracle econòmic de Corea”, director del Centre d’Estudis coreans i coordinador d’estudis a l’Institut d’Estudis Internacionals i Inter­culturals de la UAB. Ha impartit nombroses conferències i seminaris internacionals sobre Corea i la seva evolució econòmica, així com en universitats coreanes, fins i tot a Pyongyang, Corea del Nord.

Eun Kyung Kang

Eun Kyung Kang és dramaturga, directora de teatre i professora de la Universitat de Màlaga, Estudis Coreans. Llicenciada en Art Literari pel Seoul Institute of the Arts, en Art Dramàtic i Dramatúrgia per The Korean National University of Arts i Direcció d’Escena a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Màlaga, ha realitzat nombroses obres com a autora i directora a Corea i Espanya. Ha estat premiada com a dramaturga en diferents festivals de teatre, com el Festival Nacional de Gyeonggi-do 2010, Corea.

Rafael Bueno

Rafael Bueno és director dels depts. de Política i Societat i Programes Educatius de Casa Àsia, així com professor associat en la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull. Ha estat invitat com a professor a diferents institucions internacionals de prestigi, com la Universitat Harvard a EE.UU.

Antonio J. Doménech

Antonio J. Doménech és professor titular d’Estudis d’Àsia Oriental de la Universitat de Màlaga. Condecorat pel president de la República de Corea amb l’Ordre al Mèrit Cultural Hwagwan, és especialista en l’estudi de les religions i el pensament de la península coreana.

Agustí Pàniker

Agustí Pàniker és director de l’editorial Kairós, escriptor, professor a la Universitat de Girona i a la Pablo de Olavide de Sevilla, i president de la Fundació Ramuni Paniker Trust. Col·labora amb diferents mitjans de comunicació.

Juanjo Padrós

Juanjo Padrós és director general i tècnic de la Federació Andorrana de Taekwondo, membre executiu de la European Taekwondo Union i de la Comissió de Marquèting Europeu. També és director i editor de la revista The Esport.

Uhjeen Lee

Uhjeen Lee és doctora en societat i cultura per la Universitat de Barcelona, és directora de comunicació de l’Associació Coreana de Catalunya i activa conferenciant sobre qüestions relacionades amb Corea.

Enrique Garcelán

Enrique Garcelán és codirector de CineAsia, organitzadors del Korean Fest BCN i divulgadors de les cinematografies d’Àsia.

Gloria Fernández

Gloria Fernández és codirectora de CineAsia, juntament amb Enrique Garcelán.

Organitzen:

Media partner:

Col·laboren: